+45 86 19 72 15
Hejsa@publico.dk

Profil

Publico er et PR-bureau, der finder enkle kommunikationsløsninger på komplekse problemstillinger for videnstunge organisationer. Vores specialer er content marketing og pressearbejde for finanssektoren og B2B-virksomheder samt kampagner for stat og kommuner.

Kontakt

Publico Kommunikation Aps
Balticagade 7
8000 Aarhus C

Tlf: +45 86 19 72 15
hejsa@publico.dk

Med afsæt i vores kunders forretningsmål sætter vi først en kurs for kommunikationen. Hvilke målgrupper skal vi nå med hvilke budskaber? Og via hvilke kanaler?

Dernæst
opbygger vi et kendskab til virksomheden, produktet, projektet eller problemet. Det gør vi på en måde, der fremmer forståelse og vækker sympati.

Endelig bruger vi det opbyggede kendskab og den vakte sympati til at skabe relevant konvertering (ønsket adfærd) i målgruppen. 

Hvis din forretning, dit marked, din organisation, din målgruppe eller din problemstilling er en udfordring af typen, der kalder på alt andet end en standardløsning, så skal du overveje at ringe til os.

Hent faktablad om Publico (PDF)

Vi er stolte af vores kunder

Her kan du se et udsnit af dem, vi arbejder for p.t.

Vi er klar, når du er...

Medarbejdere

+ 45 86 19 72 15
hejsa@publico.dk

Kontakt

Første møde er altid gratis og aldrig kedeligt. 
Vi kan mødes på telefonen, på mail, på Skype, på sociale medier, hos os eller hos dig.

Publico Kommunikation ApS
Balticagade 7
8000 Aarhus C

+45 86 19 72 15
hejsa@publico.dk

 

Vil du være kunde?
Hvis du er nuværende, tidligere eller potentiel kunde, stiller vi altid gerne op til en snak – der hvor du foretrækker det.

Vil du være medarbejder? 
Hvis du er potentiel medarbejder, skal du sende en kort, motiveret ansøgning + CV til hejsa@publico.dk. Husk at fokusere på, hvad du kan gøre for os – frem for på, hvordan vi kan spille en positiv rolle i din personlige udvikling fra wannabe til Don Draper. :-)

Vil du være praktikant?
Hvis du er praktikant-wannabe, skal du sende din ansøgning til joan@publico.dk i marts-april, hvis du vil i efterårspraktik, eller i oktober-november, hvis du vil i forårspraktik. Følg med på Facebook, i vores nyhedsbrev eller her på siden.

Hent faktablad om Publico (PDF)