Stofa Erhverv / SE

Fortællinger om fibernet og telefoni

Kontaktperson

Kontakt Uffe Lyngaae, hvis du ønsker yderligere information om casen

Ydelser

  • Redaktionel udvikling
  • Disposition
  • Research
  • Interviews
  • Tekstarbejde 

Stofa Erhverv, der er en del af energi- og telekoncernen SE, skaber professionelle erhvervsløsninger med driftssikkert internet og professionel telefoni. Kunderne tæller alle typer virksomheder – landbrug, banker, anlægsvirksomheder, transportbranchen og industrien for blot at nævne en håndfuld. 

Publico og Stofa Erhverv har gået hånd i hånd siden efteråret 2013, hvor det redaktionelle koncept for nyhedsbreve så dagens lys. Siden da er det blevet til en lang række artikler om alt lige fra medarbejderbredbånd over teknologi til digitalisering. Stofa Erhvervs ambition er at klæde virksomhedens kunder godt på med viden om og indsigt i fibernet- og telefoniløsninger.

Udover artikler til nyhedsbreve er Publico leverandør af en række e-bøger om digitalisering i forskellige brancher, som dækker Stofa Erhvervs kundegrupper. Desuden er Publico interviewer og pennefører på en række case-artikler, hvor Stofa Erhvervs kunder fortæller, hvilken forskel lynhurtigt internet og smarte telefonifunktioner gør for effektivitet, lønsomhed og overblik i en moderne virksomhed. 

Udvalgte cases