Svend Hoyer A/S

Transmissioner og motorer på film og i indbakken

Kontakt Uffe Lyngaae, hvis du ønsker yderligere information om casen.

Ydelser

  • E-mailmarketing
  • Kundetilfredshedsundersøgelse
  • Video
  • Sparring og rådgivning

Der er gang i hjulene hos Svend Hoyer A/S. Både når det handler om levering af transmissionsprodukter og elektromotorer, logistiske løsninger og teknisk rådgivning. Kundeporteføljen er international, så tungen skal holdes lige i munden, når der i det samme nyhedsbrev skal kommunikeres til kunder i både England, Polen og Kina.

Med teamet fra Publico som rådgivere og håndværkere har Hoyer fået optimeret processen omkring de digitale nyhedsbreve, som bliver sendt ud til hele verden i flere forskellige sprogversioner.

Hoyers kunder er yderst tilfredse

Siden 2015 har Publico gennemført årlige kundetilfredshedsundersøgelser for Hoyer. Her har vores rolle været sparring omkring spørgerammen, udsendelse af survey, indsamling af besvarelser og kondensering i en rapport, der inkluderer sammenligning med tidligere års kundetilfredshedsundersøgelser. Ved at måle kontinuerligt på de samme parametre kan vi netop benchmarke Hoyer-kundernes tilfredshed år for år. Og til Hoyers egen glæde har den gennemsnitlige tilfredshed været støt stigende de seneste tre år.

Udvalgte cases