Cookie- og persondatapolitik

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Publico Kommunikation ApS
Balticagade 7
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 19 72 15

2. Cookies – Hvad gemmer vi om dit besøg på vores website?

Dette website anvender cookies til at registrere besøgendes adfærd, generel trafikmåling og til målrettet annoncering. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. 

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold herefter. 

Vi benytter bl.a. cookies fra:

  • Google Analytics
  • Hubspot
  • LeadFeeder
  • LeadScoreApp
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Albacross

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (men vi syntes det er en rigtig dårlig ide at gøre): http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Vi indsamler kun persondata fra og om dig, når du har afgivet et informeret samtykke. I praksis betyder det, at vi – i forbindelse med indsamling af dit navn og din e-mailadresse – altid gør det klart, hvad oplysningerne senere skal og kan bruges til.

Vi indsamler aldrig personoplysninger om dig, medmindre du selv har givet os tilladelse det.  

3.1 Hvornår indsamler vi persondata?

Vi indsamler persondata, nårdutilmelder dig vores online nyhedsbrev, afgiver dine personlige oplysninger for at downloade et content offer fra Publico (e-bog, guides til god kommunikation, tilmelding til et seminar e.l.) og/eller bliver kunde i Publico. 

Vi avender cookies til at registrere og genkende din computer eller enhed ved tilbagevendende besøg på vores website. Det er alene din ip-adresse, der registreres af cookies.

Eftervi har fået et informeret samtykke fra dig, vil vi løbende indsamle data via tracking, når du interagerer med Publico. Indsamlet data fra din ip-adresse kombineres med din e-mailadresse efter dit informerede samtykke, og vi kan således registrere din adfærd på vores website med tilbagevirkende kraft. 


3.2 Hvilke data indsamler vi?

Nårdu tilmelder dig vores nyhedsbrev, downloader et content offer (se afsnit ovenfor) eller bliver kunde, indsamler vi som udgangspunkt altid dit fulde navn, din e-mailadresse og din rolle eller titel i den organisation, hvor du arbejder. I nogle tilfælde spørger vi dig også, hvor du er ansat, hvilke kommunikationsudfordringer du især har, og hvilke emner der interesserer dig mest inden for marketing og kommunikation. 

Efter du har afgivet dine personlige oplysninger, vil vi automatisk indsamle mere viden om dig, når du interagerer med Publico. Din interaktion dækker bl.a. over åbning af og klik i vores nyhedsbreve, besøg på vores website (inkl. undersider), evt. direkte korrespondance med Publico og evt. køb hos Publico. 

3.3 Hvad bruger vi data til?

Vi indsamler data for at få et mere kvalificeret billede af dig og vores andre kunder eller potentielle kunder. 

Den viden, vi indsamler om dig, bruger vi til at sende dig målrettet inspiration om emner inden for marketing og kommunikation (fx artikler, e-bøger mv.). Desuden kan vi sende dig nyheder og information om ydelser, arrangementer o.l. fra Publico. Vi kan i nogle tilfælde også finde på at ringe til dig ud fra den viden, vi har indsamlet online. Hvis du er kunde i Publico, bruger vi også dine oplysninger, når vi sender dig fakturaer.  

3.4 Hvem har adgang til data?   

De data, vi indsamler om dig, kan ses af medarbejdere i Publico. Vi videregiver ikke persondata til tredjepart. 

Dog kan data opbevares hos eksterne databehandlere, som Publico har indgået en databehandleraftale med. De eksterne databehandlere er bl.a.:

  • Hubspot:Vores kontaktdatabase, hvor vi opbevarer oplysninger om relationers løbende interaktion med Publico.
  • Google: Her opbevarer vi oplysninger om besøgendes adfærd på vores website.
  • SurveyXact: Her opbevarer vi oplysninger, som er afgivet efter deltagelse i surveys fra Publico (fx vores kundetilfredshedsundersøgelser).
  • SurveyMonkey: Her opbevarer vi oplysninger, som er afgivet efter deltagelse i surveys fra Publico (fx vores kundetilfredshedsundersøgelser).
  • Microsoft: Her opbevarer vi vores arbejdsfiler i Dropbox for Business. 
  • Sleeknote: Her indsamler vi oplysninger, som er indsamlet via pop-up-formularer på vores website (typisk navn, e-mailadresse, organisation og titel/rolle). 
  • E-conomic:Her opbevarer vi data til brug i forbindelse med fakturering (typisk navn, e-mailadresse, organisation, og titel/rolle). 
  • Timelog:Her opbevarer vi data til brug i forbindelse med fakturering (typisk navn, e-mailadresse, organisation, og titel/rolle).

3.5 Hvor længe opbevarer vi data?

Vi opbevarer data om dig i vores kontaktdatabase (Hubspot), så længe du fortsat interagerer med Publico. Én gang årligt rydder vi op i vores kontaktdatabase og sletter inaktive brugere. Du er en inaktiv bruger, hvis du ikke har åbnet mindst en af de 11 seneste e-mails, som vi har sendt dig fra Hubspot.  

Vi rydder ligeledes op i øvrige systemer (bl.a. SurveyXact, SurveyMonkey og Sleeknote) én gang årligt. Her sletter vi de data, som vi ikke længere har et legitimt formål med at opbevare.  

Hvis du er kunde, opbevarer vi dine oplysninger i henhold til regnskabsloven.

3.6 Hvordan fortryder du dit samtykke?

Du kan til hver en tid framelde dig information fra Publico, så vi ikke længere sender dig flere e-mails eller monitorerer din adfærd på publico.dk via din e-mailadresse. Du kan framelde dig via et link i hver enkelt e-mail, som sendes fra vores kontaktdatabase (Hubspot) eller ved at skrive til os på hejsa@publico.dk

3.7 Hvordan kan du få dine data udleveret og/eller blive slettet i Publicos systemer?

Hvis du ønsker at få udleveret Publicos data om dig, kan du kontakte os på hejsa@publico.dkeller til databeskyttelsesrådgiver Casper Svoldgaard, casper@publico.dk. Det gælder også, hvis du ønsker at blive slettet permanent fra Publicos systemer. Vi efterkommer dit ønske hurtigst muligt og altid inden for 30 dage. 

Hvordan kan du kontakte os, hvis du vil vide mere?

Hvis du har spørgsmål omkring vores håndtering af (dine) data, er du velkommen til at kontakte os på hejsa@publico.dkeller til databeskyttelsesrådgiver Casper Svoldgaard, casper@publico.dk.

 

Du har mulighed for at klage over behandlingen af vores oplysninger og data om dig. Klagen skal du indgive til Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk