Employer branding-film

Ballisager

Konsulenthuset Ballisager er en rekrutteringsvirksomhed med afdelinger i hele landet. De er rigtig dygtige til at få folk i arbejde, og nu vil de gerne gøre mere for også at tiltrække de helt rette talenter til at arbejde hos Ballisager selv. Heldigvis er de også dygtige til at skabe en god organisation med en sund kultur, så det var en taknemmelig opgave for Publico at indfange de glade medarbejdere i en employer branding-film.

Videoen viser kommende medarbejdere alt det, stillingsannoncen ikke kan beskrive med ord. Publico stod for idé, manus/storyboard, optagelse og redigering. Konsulenthuset Ballisager stod for den gode stemning.

”Det kan være svært for en kommende medarbejder at få en fornemmelse af sin potentielt kommende arbejdsplads ved bare at læse stillingsopslaget, undersøge virksomhedens hjemmeside osv.

Derfor havde vi et ønske om – med videoen – at vise kommende medarbejdere og samarbejdspartnere, hvilke mennesker der gemmer sig bag brandet Konsulenthuset ballisager: Hvordan er vi som arbejdsplads? Hvordan arbejder vi til dagligt? Hvem er de kommende kollegaer? Hvordan ser arbejdspladsens fysiske rammer ud osv.?

Og faktisk er der allerede flere af vores nyeste medarbejdere, der har nævnt, at de bemærkede videoen og fik et godt, positivt indtryk af ballisager qua videoen – allerede inden de kom til jobsamtale hos os.”

- André Madsen, Kommunikation og Marketing, Konsulenthuset Ballisager.

Skabelon: Sådan skriver du en jobannonce, der tiltrækker de bedste kandidater

Udvalgte cases