+45 86 19 72 15
Hejsa@publico.dk

Profil

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke virksomheder med at vinde synlighed, sympati og salg.

Vi elsker kloge hoveder, som er nørder i deres nicher. Mennesker og organisationer, der kan noget vigtigt, som er svært at forklare. Det er her, vi kommer ind. Vi forvandler komplekse produkter og processer til hjælpsomme fortællinger med personlighed.

Formålet med vores arbejde er, at vores kunder bliver fundet, forstået og foretrukket.

Kontakt

Publico Kommunikation Aps
Balticagade 7
8000 Aarhus C

Tlf: +45 86 19 72 15
hejsa@publico.dk

Vi er specialister i at levere content & inbound marketing, kommunikationsstrategi samt pressearbejde til B2B- og finansvirksomheder. Desuden udvikler vi velfunderede strategier og kampagner til stat, forsyning og kommuner.

Hvis din forretning, dit marked, din organisation, din målgruppe eller din problemstilling er en udfordring, der kalder på alt andet end en standardløsning, så kan du overveje at ringe til os.

Vi tror på langvarige relationer i en branche, der er præget af flygtighed. Vi tror på, det er god business at tilbyde familievenlige arbejdsvilkår til ambitiøse medarbejdere, der også har ambitioner for trivslen i deres familier. 

Publico er stiftet i 2001 af Uffe Lyngaae, der i dag ejer virksomheden sammen resten af ledelsesteamet. Vi har præsteret overskud i samtlige regnskabsår, men vi tjener aldrig mere, end at vi kan være det bekendt over for kunderne. Vi gør en dyd ud af at drive en ordentlig forretning på en ordentlig måde.

Hent faktablad om Publico (PDF)

Vi er klar, når du er...

Medarbejdere

+ 45 86 19 72 15
hejsa@publico.dk

Kontakt

Første møde er altid gratis og aldrig kedeligt. 
Vi kan mødes på telefonen, på mail, på Skype, på sociale medier, hos os eller hos dig.

Publico Kommunikation ApS
Balticagade 7
8000 Aarhus C

+45 86 19 72 15
hejsa@publico.dk

 

Vil du være kunde?
Hvis du er nuværende, tidligere eller potentiel kunde, stiller vi altid gerne op til en snak – der hvor du foretrækker det.

Vil du være medarbejder? 
Hvis du er potentiel medarbejder, skal du sende en kort, motiveret ansøgning + CV til hejsa@publico.dk. Husk at fokusere på, hvad du kan gøre for os – frem for på, hvordan vi kan spille en positiv rolle i din personlige udvikling fra wannabe til Don Draper. :-)

Vil du være praktikant?
Hvis du er praktikant-wannabe, skal du sende din ansøgning til karen@publico.dk i marts-april, hvis du vil i efterårspraktik, eller i oktober-november, hvis du vil i forårspraktik. Følg med på Facebook, LinkedIn, i vores nyhedsbrev eller her på siden.

Hent faktablad om Publico (PDF)